Paket


Historia och kunglig elegansFölj med på en resa till världsarvet Drottningholm. Du färdas med ett fartyg från förra sekelskiftet. Vid ankomsten väntar Mälarens Pärla: Drottningholms Slott, där kungafamiljen bor.

24-timmars sightseeing med Open Top ToursMed vårt blåa Travel Pass tar du dig runt i Stockholms norra delar. Bussen stannar vid välkända platser som Vasamuseet, Gröna Lund och Karlaplan i den ståndsmässiga stadsdelen Östermalm. Du hoppar på och av så mycket du vill.

24-timmars sightseeing med Open Top ToursMed Open Top Tours gula Travel Pass besöker du Stockholms södra delar. Hoppa på och av så mycket du vill. Se spännande stadsdelar, sevärdheter och platser som Stadshuset, Kungliga slottet och Casino Cosmopol.

Se mycket av skärgårdenDen perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet.

med S/S Stockholm via VaxholmI restaurangen på s/s Stockholm, byggd 1931, står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan.

Bästa vyn av StockholmUpplev Stockholm på 75 minuter. Denna omfattande sightseeingtur tar dig genom alla stadsdelar och du får se de mest berömda platserna och byggnaderna.

Bryt isen med ärtsoppa och punsch (som du kan köpa till ombord) En härlig sightseeingtur i ett vintrigt Stockholm. Vi tar dig längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna som vi rundar innan färden går tillbaka in mot stan. Om vi har tur ligger det is som vi får bryta.

Rundtur Den kompletta sightseeingturen för dig som vill se hela Stockholm från en ny sida! Hoppa på och ta del av Stockholms mest kända byggnader från vattnet.

Min varukorg

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Stockholmsmässan